Saturday, 31 December 2011

~ end of 2011 ~



31/12/2011 - sabtu....ary last tuk tahun 2011 nie..
kejap jer masa berlalu kan..pejam celik da akhir tahun..tup tup da nak masuk umo 21 aku nie..
walaweh macam xcaye jer kan..
alhamdulillah masih sihat..dan berharap Allah akan kekal kan kesihatan nie..Amin...:)

2011 bagi aku tahun yang memberi aku 1001 erti dalam kehidupan..
dugaan yang sangat kuat tuk aku tempoh pada bulan FEBRUARI..
walaupon perit tuk menelan tapi Alhamdulillah aku masih di sini..

kalau aku fikir2 kan balik perasaan pada masa tu..malu,sedih, sume ada..
tapi nak buat mcam mana benda da jadi..kalau aku ada alat doraemon tu boley jugak aku putarkan balik masa tu pas tu aku buat sampai xkan jadi benda tu..boley? memang xboley laa kan..da suratan macam tu..aku terima dengan seadanya..memang salah aku jugak sebenarnya..mesti korang tertanya2 kan..pe laa dugaan aku tu kan..xperlu laa kot korang tahu..benda da jadi da pon..orang yang terdekat dengan aku tahu pe yang terjadi masa tu..satu jer aku nak pesan korang sume sebelum buat pape fikirkan dulu masak sampai hangus pon xpe...okeh? :)


pe lagi yang terjadi eh? ada lagi..dulu kami BERENAM tapiii sekarang kami BERTIGA...
BERTIGA lebih baikkk..kenapa jadi macam nie? sebab kami bertiga tidak tahan dengan perangai mereka..:)
perangai pe? xpayah tahu laa kot..diorang bukan raja dan kami bukan orang gaji...tettttttt...ok2..stop..benda da lepas..aku pon da lupe..da maafkan da..tapi aku xsuke satu jer kami sekarang da xmsuk campur kot hal diorang tapi orang tu sibuk2 jer nak tulis pasal kami2 nie kat muka buku..kenapa? nak suruh orang tengok kami nie laa yang jahat,kami nie laa yang salah...ok..nevermind..orang yang bertanya sebelah pihak menilai dye yang betol dan kami yang salah..kami xkisah pon asalkan kami dipihak yang benar..cehhhh...ada orang tanya xnak berbaik ker? dulu kami da ok da..da cool down daaaa..tapiii tup tup ary tu ad lagi yang tulis pasal kami nie..adoiii..aty jadi panas kejap..xpelaa da set kat mind aku xheran kot lau xde kawan macam kau..lau nak ingatkan balik kenangan dolo2 time kitorang baikkkkk...memang bahagia laa kan..tapii tu dulu..tu time xkenal sangat perangai masing2 kan...okeh..malas laaa nak cakap pasal nie..jap2 nak bagi pesanan khas sket...

1) jangan mendengar cerita di sebelah pihak sahaja..:)
2) jangan menilai seseorang tu dari luaran sahaja..:)
3) nak tahu perangai sebenar mai duk uma aku dulu 2,3 ary...:)
4) jangan ambil kesempatan atas kelebihan orang lain..:)


okeh cukup cerita yang sedih2 tu k..sekarang aku nak citer sal hepi lak..hehe...
bulan 8 ary tu time bulan puasa tu...si dye datang nilai..hehe..kami dating setelah 6 bulan xjumpa..yuhuuuuu...aku ada citer sal tu dalam entry hari bahagia..
perasaan time tu xtahu nak cakap laa kan..bahagia semacam jer kan..hehe..dari jauh tu dye datang..bukan senang..hehehe..

Haa lagi satu 19/11/2011 dye wat surprise kat aku..hehe..datang kat aku xbagitahu..tup tup da ada kat bawah tu haa..mane aku xterharu? haha..lagi bertambah sayang kat dye tu..:)


okeh..complete kan? sume citer ada..sedih.kecewa,hepy..ada lagi yang aku xciter tu..penat laa nak taip..hehe.
aku harap sangat 2012 yang akan muncul nie memberi sinar yang baru tuk aku..

aku nak ucapkan banyak2 terima kasih kepada kawan2 aku yang berada disamping aku masa aku sedih,hepy..aku sayang sume! muaahh...:)


SELAMAT TINGGAL 2011...


SELAMAT DATANG 2012...
:)



=D



` dari aty budaqtembam `

4 comments:

  1. ohhhm mrs domo,, selamat tahun baru!!
    selamat masuk umur 21 pergh da anak dare betul2 nie..

    salam kenal dan aku follow sini tau.. dan klo sudi jemput singgah blog aku,, hurm.. :D

    ReplyDelete
  2. @akuamir selamat tahun baru amir!! s1 still muda jgk kan..ahaha..okeh..tq!
    jenguk2 laa selalu..

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Reserved to Cik Bambam
Design by Kay SBK