Thursday, 6 October 2011

~ full of october ~

assalamualaikum...

halluuu kawan2..
ary nie aku nk cter sket jer..xnak banyak2..
bz sangat bulan nie..kenapa?
jadual pack sangat2..dah macam PM dah..hehehe

normal kan as a student nie..tapi memang tension habis laa..
dari awal sem relax jer...tapi bila da nak habis sem nie..mula laa ada assignment,
soft skill,test sume tu kan..

3hb ary tu baru lepas test agama..alhamdulillah boleh jawab jugak..:)
10hb nie kene present assignment management pasal research yang kitorang buat..
11hb ada test management..100 question tu...alahai..xtahu nak cakap ape laa kan..mampu tersenyum jer..
19 hb nie kene buat pameran sejarah pulak..macam soft skill laa..
lec bag masa 2minggu untuk persiapan semua..group kami dapat tajuk tok gajah,tok janggut,mat kilau...
20hb tu pulak ada Fun Run...wajib masuk pulak tu..dah laa aku nie malas nak berlari bagai kan..last berlari masa merentas desa kot...hahahah..
24-27 hb final final untuk MPW subjek iaitu pengajian malaysia & pengajian islam..
28hb sepatotnya ada OSCE ( praktikal exam )
tapi atas sebab tertentu ditangguhkan pada 10 & 11 hb november nanti..

ha amacam? nak ajak aku dating? xsempat kot..hahaha...tension sangat..tapi nak wat macam mane kan..
hanya mampu tersenyum..
tapi ada dengar2 jugak test yang akan datang pada bulan 10 nie jugak..tarikh nya xtahu lagi..:)

kalau ada study jelaa kan..hehe...

ok itu aje kot yang hanya mampu taip setakat nie...

tata titi tutu kawan2...



sorry xnak blueberry..nak strowberry...



~ dari aty budaqtembam ~

4 comments:

  1. amboiii..bz betol dye tu..hehehehe

    ReplyDelete
  2. @owgdye_1991hehehe..nk wt cmne..student kan.redha jelaaa..hehe

    ReplyDelete
  3. @owgdye_1991 hehehe..selamat stdy laa kt kamo jugak...:)

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Reserved to Cik Bambam
Design by Kay SBK